Honlapverseny

Arra gondoltam, hogy csinálok egy "honlapversenyt" ugyanis régen rengeteg ilyen volt a gportalon, viszont mostanában egyre kevesebb a verseny, illetve a kredit szerzési lehetőség is, és vannak, akik nem tehetik meg, hogy rendelnek minden hónapban. Így jött az ötlet.

Hogy mi a teendőd? Itt a hozzászólásban tudsz jelentkezni, nincs más dolgod, mint leírni:

- a neved
- a honlapod címét
- a honlapod témáját
- a nyitás dátumát
- az emailcímed

és a táblát, amit itt láthatsz, kitenni az oldalad jobb vagy bal felére pl a chat vagy a bemutatkozó alá, a 'likeabird.gportal.hu' vagy a 'http://likeabird.gportal.hu/gindex.php?pg=37114772' URL címmel LINKELVE! A tábla méretét nem változtathatod meg, két féle méret van, azt helyezd ki, amelyik neked a megfelelőbb!

 

A versenyt 2017 május 15-én zárom le, vagy ha összegyűlt legalább 20-25 nevező. Egy személy több honlappal is indulhat, bármilyen témában, szívesen várok sztáros és blog oldalakat is. A nyeremény, mint említettem kredit lesz, méghozzá: 50GKR

Miután letelt a határidő, vagy összegyűlt az adott mennyiségű oldal, létrehozok majd egy online szavazó felületet, ahol mindenki egy nap egyszer szavazhat magára, ill. a neki legjobban tetsző honlapra. Két héten keresztül lehet majd szavazni és természetesen az nyer, aki ebben a két hétben a legtöbb szavazatot tudja összegyűjteni!

A nyertest emailben és a honlapján lévő chatben fogom értesíteni, ill. itt a likeabird blogon is fel fogom tüntetni, ezt követően pedig küldöm a kreditet.

Remélem tetszik nektek az ötlet! :)

4 hozzászólás
Idézet
2017.04.29. 19:47
Cupid

Szia!

Jelentkeznék!

- a nevem: Cupid
- a honlapom címe: www.ever-after-high-hungary.gportal.hu
- a honlapom témája: TV, sorozat 
- a nyitás dátuma: 2017.04.23.
- az emailcímem: howrse.taylor@freemail.hu

Idézet
2017.04.26. 19:12
Limonadee

Halihó! Szeretnék nevezni :)

- a neved: Limonadee
- a honlapod címét: Step By Step.GP
- a honlapod témáját: blog
- a nyitás dátumát: 2016.08.22.
- az emailcímed: ballanikolett17@gmail.com

Idézet
2017.04.12. 10:18
BestCats

Szia!

-BestCats

-mancsklub.gportal.hu

-Állatok (valójábam Klub lenne a téma, csak olyan nincs)

-2017.01.23.

-mancsklub@freemail.hu

Idézet
2017.04.11. 08:06
Virág

Szia,szeretnék jelentkezni a versenyre.

- a nevem    : Virág
- a honlapom címe   : www.jegvirag.gportal.hu
- a honlapom témája  : portálépítő   
- a nyitás dátumát   :2005.04.12.
- az emailcímem   : virag-78@gportal.hu

 

Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!