Mia

A nevem itt Mia, 22 éves vagyok, vékony, világosbarna a hajam és zöld a szemem. Férjnél vagyok, 2017 februárjában házasodtunk össze. <3 Pedagógia szakon érettségizem majd egészségügyi asszisztens szakmát tettem le, így az egészségügyben dolgozom, járóbeteg szakellátásban.

Szabadidőmben általában sorozatot nézek (majd később kifejtem), vagy youtube videókat, van egy pára kedvencem, pl Karin Dragos, Jennieland vagy Szandra (For Her Vlog) videóit mindig megnézem. Nem vagyok nagy társasági ember, viszont számomra az a pár barátom többet ér mindennél. Imádom a vásárlást, a nyarat és a napozást. Bár a telet sem vetem meg.. Így, hogy már kocsival járok. :D Szeretem a meleg pulcsikat, a csizmákat és a télikabátokat is.

Mint említettem, imádok sorozatot nézni, bár időm nem sok van, de a Pretty Little Liarsre és a The Walking Deadre mindig tudok szakítani. Tudom, hogy ég és föld a két sorozat, de egyébként a csajos és a természetfeletti dolgok is bejönnek. Régebben a The Vampire Diariest is néztem, de valahol a hatodik évadnál elakadtam és nem folytattam többé. Még a Bates Motel az, amit régebben néztem, de valamikor a közeljövőben biztos, hogy újra elkezdek. A zene ugyan ez, nincs kedvencem, jöhet bármi, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Calvin Harris, Pascal Junior, Martin Garrix, még megmaradt talán a kedvencek közt Selena Gomez és Demi Lovato is, de mikor milyen kedvem vagy alkalom van. :)

Filmeket már sokkal ritkábban nézek, ha moziba eljutunk, akkor általában nagyobb kedvem van, ha pedig lekéssük a filmet, akkor megvárom, még fent lesz nCoreon és itthon mozizunk. De egyébként nekem tetszett a Taken (Elrabolva) című film első és második része is, az X-Men, Don't Breathe (Vaksötét) és még hasonlók, bár nagyon ritka az, hogy kétszer megnézek egy filmet. Rettentően oda vagyok Jade Thirlwall, Kylie Jenner és Cher Lloyd stílusáért, de mostanában kezdem megkedvelni Nina Dobrev öltözködését is, sokat változott az elmúlt időben.

- Ismerj meg jobban - TAG
- 12 nap kihívás - TAG
- Random kérdések - TAG

 

Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!