Blog

Költözésre fel

2017.04.08. 09:53, Mia

Már nagyon készülődök a költözésre, így még igaz, hogy még majdnem két hónap van addig, és anyáéknál vagyunk egyenlőre, de már vettem pár apróságot a konyhába, az étkezőbe, a fürdőszobába, vagy ahova kell. :) Legalább ha már beköltözhetünk, akkor nem ezekkel kell kezdeni, elég lesz akkor a háztartási gépeket és a bútorokat megvenni.

Az első képen egy váza van, akár művirágnak, akár élőnek is jó, még ameddig nyílnak pl a tulipánok, mert én azt képzelek el benne, 800ft. A másik egy kis művirág, a jyskben vettem, rengeteg volt, mind másfajta, anyának is vannak ilyenek, így nekem is meg tetszett, 500ft.

A második képen egy fogmosó pohár (amit én fogkefe tartónak fogok használni) és egy folyékony szappan adagoló látható, ez a csíkos nagyon megtetszett, nővéremnek is vettem ugyanilyet, féláron volt mindkettő. :)

A harmadik képen egy kosár van, két másik kicsivel benne, szóval összesen három, még nem tudom, hogy mit fogok benne tárolni, ez csak úgy megtetszett, szintén jysk-ös, és csak 1000ft volt.

Az utolsó pedig egy pohár, szívószállal, most ez nagy divat, 600ft körül volt, mellette pedig egy levendulamintás lila papír dobozka, amit valószínű teafű tárolásra fogok használni, 600ft lehetett.

 

Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!