Blog

Ismerj meg TAG

2017.04.05. 18:52, Mia

Gondoltam kitöltök egy újabb TAG-et, még ha nem is olyan tartalmas bejegyzés, de szeretek őket kitöltögetni.. egyébként mikor kész lett, akkor vettem észre, hogy a '35 random kérdés' és az 'Ismerg meg jobban' kérdéseit véletlen valahogy össze kevertem. :D Amúgy Ninette blogjáról van. <3

1. Van háziállatod?

Van, egy shih-tzu kutyusom, kb hat éves lehet. <3

2. Neveztt meg három dolgot, ami a közeledben van most!

iPhone, laptop, éjjelilámpa

3. Milyen most az időjárás?

Eddig szakadt az idő, most már hideg van, este 21:00.

4. Tudsz vezetni? Ha igen, törted-e már össze a kocsit?

Persze, hogy tudok. Nem, szerencsére!

5. Mikor kelsz fel reggel?

Beosztástól függ, 06:02 és 07:07 óta körül. Ha szabadnapom van, vagy hétvége, akkor ahogy sikerül! :D

6. Mi az a film, amit utoljára láttál?

Talán a Vaksötét.

6. Mit vásároltál legutóbb?

Cigit. :D Egyébként a DM pontjaimon egy Maybelline neszeszert, körömlakk és szájfény volt benne.

7. Mi az örök kedvenc könyved?

Nincs kedvenc.

8. Mi a kedvenc színed?

Egyébként a rózsaszín, telefontokom, a tokja, a pénztárcám kb minden ilyen színű, de ruhából soha nem vennék fel rózsaszínt, az szinte mind fekete, fehér és pasztell.

9. Van háziállatod?

Mint említettem, igen, egy shih-tzu, a Dongó névre hallgat. :D

10. Kedvenc parfüm?

LOVELY-GARDEN <3333333

11. Kedvenc nyaralás?

Mind az volt. :)

12. Házas vagy?

Igen!

13. Voltál már külföldön? Ha igen, hány alkalommal?

Szerintem lassan olyan 10 alkalomnál járok. Idén is megyünk! :)

14. Beszélsz idegen nyelvet?

Angol - alapszint.

15. Hány testvéred van?

Egy nővérem van.

16. Kedvenc bolt?

Bershka, Zara, Pull&Bear.. stb.

17. Kedvenc étterem?

Nincs.

18. Mikor sírtál utoljára?

Kb egy hete? :DD

19. Kedvenc bolt?

Már írtam erről.

20. Kedvenc film?

Nincs, leginkább sorozatokat nézek. :)

21. Kedvenc TV műsor?

Szulejmán, egyébként ezen kívül kb semmit nem nézek és a tvt se nagyon kapcsolom be, ha valami érdekel, mindig letöltöm.

22. PC vagy MAC?

MAC

23. Milyen telefonod van?

iPhone 7, Rose Gold

24. Milyen magas vagy?

166 cm.

25. Tudsz főzni?

IGEN! Kénytelen vagyok

eBayes rendelések

2017.04.04. 15:50, Mia

Gondoltam, hogy csinálok egy bejegyzést azokról az eBay-es termékekről, amiket már megrendeltem, de még nem érkeztek meg, úgyhogy véleményt még nem tudok mondani. Azt tudni kell, hogy ha valaki beregisztrál, az biztos, hogy nem tud leállni a vásárlásról, én körülbelül egy éve rendszeresen rendelek valamit, mert minden csak pár szár forint és még sohasem csalódtam semmiben. Az aliexpresset ritkábban használom, nekem az eBay átláthatóbb és valamiért megbízhatóbb is, de van amikor valami a másik oldalon kedvezőbb. Nézzük!

Egyenlőre még csak három dolgot rendeltem, mivel beköszöntött a jó idő, így nem kell már nagykabát stb, végre lehet karórát használni, engem speciel nagyon idegesít, ha télikabáthoz kell felvenni vagy úgy, hogy még kesztyűs idő van.. Így emellett a Rose Gold karóra mellett döntöttem. Most a telefonom is ilyen színű, a pénztárcám is, úgyhogy teljesen a rose gold szerelmese lettem. :D 883.HUF

A következő egy előlapi üvegfólia, aminek egy Rose Gold kerete van, azért is jó, mert teljesen a telefon széléig van, nem olyan, mint amit a mobilshopban lehet kapni, hogy fél cm hely kimarad, ami ugyanúgy karcolódhat. Remélem érthető. Szóval a telefon előlapját 100%-osan fedi. 779.HUF

A harmadik dolog pedig egy fürdőruha, nem tudom, hogy milyen méret lesz, vagy hogy rám jön-e, így találomra rendeltem, végülis 2,057.HUF volt, szóval ha nem jó a méret, akkor majd rendelek egy másikat, ezt meg lehet, hogy el adom, vagy valami másnak oda adom. Elvileg barackvirág színű, de több hirdetést is megnéztem, volt ahol ugyan ehhez a színhez pink volt írva, úgyhogy ez teljes mértékben zsákbamacska. :D

Like a Bird

2017.04.03. 08:47, Mia

Sziasztok! Nem tudom, hogy emlékeztek-e az oldalra, a yearwithoutrain-n még 2013 nyarán hoztam létre, akkor Abbey volt a nevem, viszont egyébként évek óta Mia néven szerkesztek, ezért most Miaként tértem vissza, likeabird címmel. Szóval 2013 júliusában hoztam létre az oldalt, és több, mint egy évig blogoltam itt, előtte a luxesecrets.gp-n találkozhattatok velem.

Most újra kedvem lett a blogoláshoz, így töröltem az oldalt és egy újat hoztam létre, hogy tiszta lappal induljak. Akkor még a gimibe jártam, így az akkori dolgok fogadtak itt benneteket, a mindennapjaimról olvashattatok, most viszont már férjnél vagyok, dolgozom stb, így mondhatni egy másik személy életét ismerhetitek meg, és a témát is bővíteni szeretném, nem csak személyes, hanem kritika, életmód, divat és vélemények várnak.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!    *****    JROCK FANFICTION FANSITE ~ Yaoi, shounen-ai történetek kedvenc jrockkereiddel! Gyere, regisztrálj és olvass nálunk! ;)    *****    Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    Ha még nem tetted túl magad a Twilight iránti rajongásodon és írni is szeretsz, gyere! MO egyetlen Twilight FRPG-je!    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    JÁTÉK A 150000 Ft értékû laptopért!